Personally Yours, Jari

Aangenaam!

Personally Yours, Jari

Vanaf 26 augustus 2019 start ik mijn eigen bedrijf als Personal Fitness Coach. De term ‘Personally Yours’ staat voor de persoonlijke aandacht, die ik iedereen wil geven.

In ons fitnesscentrum streven we er naar om onze gezamenlijk op te stellen doelen te behalen en daarbij vooral veel plezier te hebben. Je kunt het zo persoonlijk maken als je het zelf wilt. Zo bieden we onze trainingen aan in groepsverband, maar je kunt er ook voor kiezen om één-op-één training te volgen of begeleiding te krijgen terwijl je zelfstandig aan het fitnessen bent.

Dat sporten erg belangrijk is om je lekker in je vel te voelen, weten we allemaal. Toch vinden we het vaak lastig om dit in onze drukke werk- en sociale agenda te plannen. Daarom wil je de tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Sluit daarom aan bij een groepsles of plan zelf je training in en laat anderen aansluiten. Zo plan je je eigen tijd in, en hoef je geen tijd te verspillen aan het bedenken van wat je precies gaat doen. Wij doen dit voor jou, zodat jij het optimale uit je training kunt halen.

Jari: ‘Ik ben letterlijk opgegroeid in de sportschool van mijn moeder, Ankie Smid. Zo heb ik ongeveer vier jaar lesgegeven bij mijn moeder en Sportinn Steenwijk. Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt bij InteraktContour, waarbij ik sportlessen gaf aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Door deze ervaringen en de positieve reacties van de mensen om mij heen, kreeg ik steeds meer zin om zelfstandig iets te beginnen en de uitdaging aan te gaan! Ik ben nu klaar om deze stap te zetten en iedereen in Meppel en omgeving op een plezierige manier te helpen met het bereiken van zijn of haar doel.’